Ajankohtaista 2016

Keväällä Old Lady saa uudet vaatteet, elikkä kaikki markiisit uudistetaan ja puiston rinteeseen tehdään lisää terassitasoja ja asiakaspaikkoja. Uudistuksen myötä kaikki sallitut 140 asiakaspaikkaa tulevat käyttöön.Lisäksi puiston myyntipiste avataan, asia, joka helpottaa ja nopeuttaa Pikku Damin asiakaspalvelua tuntuvasti.

Heinäkuussa 2014 puistoalueelle uusia isoja päivänvarjoja/sadesuojia ja lisäksi tuulensuojaseinät puiston ympärille. Tarkoitus saada alueesta mahdollisimman sääsuojattu ja viihtyisä sateellakin. Iltaisin puiston kioskista streetsafka myynti.

Keittiön makuja säädetään Aasia suuntaan uuden kokin myötä ja laivan aukioloa pyritään jatkamaan elokuun jälkeenkin..

Kevään 2015 avajaiset jo huhtikuun puolella, säävarauksella.

Ruokalista päivitetään toukokuun 2015 aikana, mutta klassikot kuten salaatit keitot säilyvät ja uutuutena streetfood valtaa Pikkudamin.

 

Uudet megavarjot ja infrapunalämmittimet mahdollistavat nyt Pikkudamin avoinnapitämisen myöhempään syksyyn. Myös keväällä avaaminen aikaistuu jo huhtikuulle.

 

 

Rantarentoutuminen on kylmä juoma PikkuDamissa,

pepa nastasti vanhanajan rantatuolissa.

2015 kesäksi värikkäät rantatuolit puistoterassin

rinteeseen.

Kevät 2016 ja lisää sateelta ja tuulelta suojattua tilaa entisten megavarjojen ja tuuliseinien lisäksi. Puistokioskin päätyyn pystytetään uusi 50 as. paikkainen täysin sateelta ja tuulelta suojattu telttajärjestelmä, joka lämmityslamppujen avulla mahdollistaa lähes kesäiset olosuhteet. Täysin sateelta ja tuulelta suojattua tilaa on puistossa jo noin 120 pax verran.

?Uutta ovat myös runsaat pienpanimo-oluet, joita löytyy nyt lähes 50 erilaista, kotimaisista ulkolaisiin, pulloista hanatuotteisiin.